ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
.

ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ
.

ΓΛΥΠΤΙΚΗ
.

EKΘΕΣΕΙΣ
.

ΣΚΗΝΟΓΡΑΦΙΑ
ΜΑΣΚΕΣ
 

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ & ΔΙΔΑΚΤ. ΕΡΓΟ
.

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
ΣΥΝΕΔΡΙΑ
.

ΣΥΓΓΡΑΦΙΚΟ ΕΡΓΟ
.
ΠΟΙΗΜΑΤΑ
.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδες : 1 2 3 4
Σκηνογραφία


Έχει πραγματοποιήσει πολλές σκηνογραφικές εργασίες , ιδιαίτερα μάσκες και γλυπτά (ως μέρη του σκηνικού) . Έχει συνεργαστεί με το Εθνικό Θέατρο για παραστάσεις στο Ηρώδειο, στην Επίδαυρο, και στις σκηνές του Ε. Θ. στην Αθήνα, με το «Παλκοσένικο» του Χρήστου Τσάγκα, με το Βαγγέλη Λιβαδά για παραστάσεις των θεάτρων του, με το Λαϊκό Θέατρο Πειραιά (σκηνικά και κοστούμια) και με άλλα μικρότερα θεατρικά σχήματα, όπως είναι η θεατρική ομάδα του Δήμου Αργυρούπολης.
   
Διακόσμηση
Έχει εργαστεί πολλά χρόνια ως διακοσμητής εσωτερικών χώρων. Έχει δημιουργήσει χώρους όπως χρυσοχοεία, καφετέριες, μπαρ, καταστήματα και κατοικίες.
   

Συνδικαλιστική
Δραστηριότητα
Έχει εκλεγεί τρεις φορές μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Εικαστικών Τεχνών Ελλάδος «Ε.Ε.Τ.Ε.», έχει χρηματίσει πρόεδρος της Εφορείας Γλυπτικής, μέλος των επιτροπών «Παιδείας» και «Διεθνών Σχέσεων». Είναι εκπρόσωπος του Ε.Ε.Τ.Ε. στην Επιτροπή Γλυπτών έργων και Αναμνηστικών στοιχείων του Δήμου Αθηναίων.
Στο παρελθόν έχει εκλεγεί: Γεν. Γραμματέας και Πρόεδρος του Συλλόγου Γλυπτών Ελλάδος. Έχει βοηθήσει στην οργάνωση και το στήσιμο πολλών εκθέσεων του Συλλόγου στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις και έχει οργανώσει και επιμεληθεί την έκθεση του Παλαιού Φαλήρου 1985, στα Πλαίσια των εκδηλώσεων «Αθήνα Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης». Έχει εκλεγεί αντιπρόεδρος και είναι από τα ιδρυτικά μέλη της Ένωσης Καθηγητών Καλλιτεχνικών Μαθημάτων Μ.Ε..