ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
.

ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ
.

ΓΛΥΠΤΙΚΗ
.

EKΘΕΣΕΙΣ
.

ΣΚΗΝΟΓΡΑΦΙΑ
ΜΑΣΚΕΣ
 

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ & ΔΙΔΑΚΤ. ΕΡΓΟ
.

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
ΣΥΝΕΔΡΙΑ
.

ΣΥΓΓΡΑΦΙΚΟ ΕΡΓΟ
.
ΠΟΙΗΜΑΤΑ
.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδες : 1 2 3
Διδακτικό
Έργο
Μαράσλειος Ακαδημία Δημοτικής Εκπαίδευσης (τμήματα δασκάλων) 1983- 1989.
Σ.Ε.Λ.Δ.Ε. Αθηνών Τμήματα δασκάλων και νηπιαγωγών 1983- 1988.
Μαράσλειο Διδασκαλείο Δημοτικής Εκπαίδευσης (τμήματα νηπιαγωγών και δασκάλων γενικής και ειδικής αγωγής (1983-1990 και 1993-1998).
Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης 1990-1992.
Παιδαγωγικό Ινστιτούτο. Εκπόνηση Προγραμμάτων εικαστικής αγωγής για το Δημοτικό Σχολείο και το Νηπιαγωγείο, Συγγραφή του 1\4 του βιβλίου του δασκάλου «Εικαστική Αγωγή» ΟΕΔΒ Αθήνα 1992, συμβολή στο βιβλίο του Νηπ. «Πού, πόσο, ποιο».
Δ.Ε.Α.Δ.Α. Εικαστικό Εργαστήρι Δήμου Αργυρούπολης, υπεύθυνος και δάσκαλος του εργαστηρίου επί 14ετια μέχρι σήμερα στα τμήματα ενηλίκων και παιδιών με πρωτότυπο ταχύρυθμο πρόγραμμα εκμάθησης σχεδίου και ζωγραφικής.
Διδασκαλία και επιμέλεια προγραμμάτων εικαστικής αγωγής στα ιδιωτικά εκπαιδευτήρια «ΠΛΑΤΩΝ» (παράλληλη εικαστική επιμέλεια των εντύπων 1993-94 και του Συνεδρίου Παιδείας.
Διδασκαλία και επιμέλεια του προγράμματος Εικαστικής Αγωγής στο ιδιωτικό εκπαιδευτήριο Γ. ΖΩΗ στην Αργυρούπολη,στο Ελισσαβέτειο ιδ. Εκπ. Στο Περιστέρι, και στο ιδιωτικό Νηπιαγωγείο ΡΟΖΥ στη Γλυφάδα
Εικαστική δραστηριότητα
Έχει λάβει μέρος σε περισσότερες από 60 ομαδικές εκθέσεις γλυπτικής ή ζωγραφικής, μερικές από τις οποίες στο εξωτερικό : Παρίσι και Μόσχα.
Έχει πραγματοποιήσει δύο ατομικές εκθέσεις :
« Έκσταση, γέννηση, μητρότητα», Αθήνα 1987, Αίθουσες Συλλόγου Γλυπτών Ελλάδος , Ωδείο Αθηνών, με έργα ζωγραφικής και γλυπτικής.
«Αποσπάσματα», Αθήνα 1993, Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων (Ακαδημίας), γλυπτά κυρίως με θέμα την πολύπτυχη προσωπικότητα της γυναικείας φύσης.
Έργα του βρίσκονται σε ιδιωτικές συλλογές και σε δημόσιους χώρους :
Προτομή Κώστα Βάρναλη στην ομώνυμη πλατεία του Δήμου Αργυρούπολης
Προτομή του αρχιμανδρίτη Καπετανόπουλου στην Ανδραβίδα
Προτομή του σμηναγού Νίκου Παρούση , στο λιμάνι του Ορωπού